Over Berens Schilderwerken

In zijn jonge jeugd maakte Free Berens via zijn vader al kennis met het ambachtelijk vak van huisschilder.

Zijn liefde en zijn passie voor het vak werden hem met de paplepel ingegoten. Dit werd zichtbaar toen hij na jaren koos voor een nieuwe uitdaging en een eigen bedrijf begon. In 2008 startte hij in ’s-Hertogenbosch zijn schildersbedrijf, Berens Schilderwerken.

Betere Schilder erkenning

In december 2010 is Berens Schilderwerken officieel erkend door de brancheorganisatie Betere Schilder. De organisatie laat alleen schildersbedrijven toe die de titel betere schilder ook echt waard zijn. Door goede controles en klanttevredenheidsonderzoeken houdt Betere Schilder de kwaliteit hoog. De erkenning door deze organisatie bewijst dat we De Betere Schilder zijn.

Erkend leerbedrijf voor leerling-schilders

Om het ambachtelijke schilderen in stand te houden is Berens Schilderwerken een erkend Savantis leerbedrijf voor het MBO. Jonge schilders kunnen bij Berens Schilderwerken worden opgeleid tot professionele vaklieden.

DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Enkel A-merk leveranciers

Voor het beste resultaat is minimaal het beste materiaal nodig. Daarom werkt Berens Schilderwerken alleen met topmerken. Gecombineerd met onze ervaring en vakmanschap zorgen we dat u tevreden bent met het opgeleverde werk!