Buitenschilderwerk

Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we met een goede voorbereiding, A-kwaliteit materialen en de juiste technieken.

Bij Berens Schilderwerken bent u verzekerd van strak en duurzaam schilderwerk. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Binnenschilderwerk

Bij Berens Schilderwerken verzorgen we het beste schilderwerk. Schilderwerk heeft meer dan alleen een beschermende functie. Goed schilderwerk met de juiste kleuren en materialen creëert een persoonlijk en sfeervol interieur. We zorgen ervoor dat uw interieur altijd goed voor de dag komt.

Naast klassieke verftechnieken kunnen we ook houtwerk, wanden en plafonds spuiten met nevelarme apparatuur voor het strakste resultaat! Voor een advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Historische gevels

Het renoveren van historische gevels en panden is één van onze specialismen. Oog voor detail is hier bijzonder belangrijk. Dankzij onze aandacht en onderhoud met klassieke materialen voor extra duurzaamheid en bescherming bent u verzekerd dat de authentieke uitstraling behouden blijft.

Vanuit onze thuisbasis in ‘s-Hertogenbosch hebben we ruime ervaring opgedaan met historische gevels en panden in hartje Den Bosch. Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Houtrot repareren

Berens Schilderwerken is heer en meester in het repareren van houtrot. Het is vaak niet nodig om complete kozijnen of deuren te vervangen. Ook komt het voor dat bepaalde deuren en onderdelen vormen en ornamenten bevatten die moeilijk vervangbaar zijn.

We repareren houtrot door middel van deelvervanging met hout en epoxy. Doordat we enkel topmaterialen gebruiken van Sigma Coatings geven we maar liefst 10 jaar garantie op onze reparatiewerkzaamheden!

Overige werkzaamheden

Berens Schilderwerken is u ook van dienst met andere activiteiten die direct in het verlengde liggen van onze schilderswerkzaamheden. We kunnen u alles vertellen over (foto)behang en zorgen voor een naadloos resultaat. Ook bij het plaatsen van Orac sierlijsten en ornamenten kunt u bij ons terecht. Als Orac partner zorgen wij voor de best mogelijke montage.

Daarnaast helpen we u met het reinigen van gevels, klein timmerwerk en vloeronderhoud. Heeft u vragen? Laat het ons weten!